Vi på Prinet

Vi på Prinet vill att man ska känna sig bekväm sin IT och trivas med oss som tar hand om den.

För oss räcker det inte med att man kan jobba problemfritt, man ska också känna att man kan prata med oss om allt gällande sin IT och det utan att kunna något om datorer själv. Vi vill att man ska ringa vår support och känna att man blivit lyssnad på, förstådd och bekräftad, och det oavsett vilken kunskapsnivå man själv har. Ett samtal till vår support ska kännas som ett skönt avbrott.

Även om vårt bemötande är vårt största fokus är det även väldigt viktigt att vi kan se till att IT:n fungerar stabilt och utan strul. Vi på Prinet har en tanke om att din IT inte ska märkas, för IT som fungerar smärtfritt märks inte. Vi har erfarenhet av att övervaka, drifta och ständigt utveckla IT-miljöer så att vi kan åtgärda eventuella fel och uppdateringsbehov innan våra kunder behöver märka det.

Drift, övervakning och utveckling av IT-miljön

Vi på Prinet har en tanke om att din IT inte ska märkas. För IT som fungerar smärtfritt märks inte. Vi har erfarenhet av att övervaka, drifta och ständigt utveckla IT-miljöer så att vi kan åtgärda eventuella fel och uppdateringsbehov innan våra kunder behöver märka det.

Det här gör vi inte bara för kunderna utan också för oss själva. För om vi gör detta så bra som möjligt så blir våra dagar lättare att planera och vi får mer tid över till att utveckla oss själva och bli ännu vassare.

Top